Persoonlijke aandacht

Onze zaken zijn zo ingericht dat u zich op uw gemak voelt en dat uw privacy gewaarborgd blijft. Een persoonlijke ontvangst en begeleiding horen daar uiteraard bij. Gewoon omdat we de tijd voor u nemen. Oprechte aandacht hebben voor uw situatie, een luisterend oor bieden en oog hebben voor emoties die mogelijk een rol spelen.

Een passend haarwerk laat mensen weer zelfverzekerd door het leven gaan. Je zelfvertrouwen terug dankzij een goed haarwerk of pruik. Dat is het doel van Kapsalon Manuelle.

Uitgebreid assortiment

Vanwege de verschillende haarwerk en pruik collecties, evenals mooie mutsjes en sjaals van fijne materialen, kunnen we samen een mooi resultaat neerzetten waar u zich fijn bij zal voelen. Haarwerken en pruiken zijn er in meerdere soorten, ze worden gemaakt van synthetisch haar, maar ook van echt haar. Beiden zijn weer in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar en onder te verdelen.

Er bestaat ook de mogelijkheid maatwerk te bestellen. Het gaat er bij een haarwerk of pruik om dat het bij u past en dat u uw eigen identiteit behoudt. U moet zich er prettig mee voelen en het mag niet van echt te onderscheiden zijn.

Professioneel

Vanwege de kennis en vaardigheden die de laatste jaren zijn opgedaan is er een schat aan ervaring in huis.
Natuurlijk zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied .
Met passie en professionaliteit zien wij het als ons doel ervoor te zorgen dat u zich weer mooi voelt.

Toegankelijk

Wij werken op afspraak zodat wij zeker zijn dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben. Bent u niet in staat bij ons langs te komen, dan komen wij binnen een straal van 10km vrijblijvend en kosteloos bij u thuis of in het ziekenhuis. We werken vanuit zorgcentrum de wijngaard, welke gelegen is op dennenweg 2, Bosch en duin. Gelegen aan de A28. Er is daar ruim voldoende parkeerplek.

Eerste afspraak / intake gesprek

Het intake gesprek is bijna altijd binnen 5 werkdagen mogelijk en volledig vrijblijvend en kosteloos. We gaan samen kijken wat de beste mogelijkheden en oplossingen zijn voor uw probleem. Aan de hand hiervan krijgt u een advies op maat. Hierbij komen alle opties aan bod. Welke stijl, type, model, vorm, kleur, materiaal, europees of Aziatisch haar, synthetisch haar past bij u?

Wij geven u alle informatie, ondermeer over de voor en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, de kosten en de vergoedingen. Naar aanleiding van het intake gesprek stelt Kapsalon Manuelle een mooie persoonlijke collectie samen. Uit eigen voorraad, of het wordt voor u besteld. Dit is meestal binnen 2 werkdagen beschikbaar.

Tweede afspraak

Deze afspraak staat in het teken van passen en het maken van de juiste keuze. Een goede keus is immers een belangrijke stap. Als de goede keus gemaakt is volgt de afwerking. Dit betekent dat we het haarwerk aanpassen aan uw gezicht en wensen zoals u bij een gewoon kappersbezoek ook gewend bent. Tenslotte wordt met u doorgenomen hoe u het beste met uw haarwerk kunt omgaan. Zoals het opzetten en afzetten, al of niet bevestigen, hoe was ik mijn haarwerk, waar kan mijn haarwerk wel of juist niet tegen? Allemaal belangrijke zaken die we met u doornemen. U gaat pas de deur uit als u volledig tevreden bent.

Reserveren: afhankelijk van uw situatie is het mogelijk uw haarwerk te reserveren tot het moment dat u het nodig heeft.

Tip: vraag als het mogelijk is een familielid, vriend of vriendin mee om u te steunen bij deze vaak moeilijke en emotionele beslissing

Garantie en service

Om u als klant extra zekerheid te geven zijn wij aangesloten bij de ANKO. (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie). Kapsalon Manuelle beschikt niet alleen over het ANKO Haarwerk Specialist keurmerk, maar is ook aangesloten bij de geschillencommissie, lees voor meer informatie de ANKO voorwaarden of lees hier de klachtenprocedure. Hierdoor heeft u als consument de garantie dat onze diensten voldoen aan de eisen die zijn opgesteld door onze branche vereniging en erkend worden door zorgverzekeraars.

Nazorg

Als het haarwerk toch niet helemaal naar wens is, of als er een kleine reparatie nodig is, kunt u altijd snel terecht om uw haarwerk kosteloos aan te passen.

Kapsalon Manuelle hanteert de volgende garantie bepalingen:

  • 6 maanden garantie op de door haar geleverde haarwerken. Deze garantie is van toepassing op fabrieks en materiaal fouten.
  • Kapsalon Manuelle zal eventuele klachten of fouten zo spoedig mogelijk en naar vermogen herstellen.
  • de garantie gaat in op de datum van afname/factuurdatum
  • haarwerken die geknipt of gedragen zijn, kunnen nooit door Kapsalon Manuelle worden terug genomen.
  • haarwerken dienen met de hand worden gewassen in koud/lauw water en met de daarvoor geadviseerde verzorgingsproducten.
  • Indien gebruik- of onderhoudsvoorschriften van Kapsalon Manuelle niet worden opgevolgd of veranderingen aan de haarwerken worden aangebracht, vervalt iedere vorm van garantie.

Wat kost een haarwerk

Hoeveel een haarwerk kost is van verschillende factoren afhankelijk. De basisprijs bestaat uit de kosten van materiaal, de hoeveelheid techniek en de arbeidstijd. Materiaal keuzes tussen echt (Europees of Aziatisch) haar of synthetisch haar zijn allemaal van invloed. U moet denken dat de meest gangbare haarwerken liggen tussen de 500 en 1600 euro. Amerikaans Follea haarwerken kunnen oplopen tot 5000 euro.

Kapsalon Manuelle streeft naar een oplossing die in alle opzichten het beste bij u past.

Vergoeding door zorgverzekeraars

In veel gevallen heeft u recht op een vergoeding als u een haarwerk gaat dragen. Afhankelijk van uw zorgverzekering heeft u naast een basisvergoeding wellicht ook recht op een aanvullende vergoeding. Kapsalon Manuelle heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars en kan u alle informatie verschaffen over de vergoedingsregeling van uw verzekering. Ook de financiële afwikkeling regelen wij voor u. Dat is wel zo gemakkelijk.

klik op het logo en check welk bedrag er door uw zorgverzekeraar vergoed wordt voor een haarwerk.